Parcurile și florăriile se redeschid, la Timișoara

Parcurile și florăriile se redeschid, la Timișoara

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Odată cu ridicarea stării de urgență, parcurile și florăriile din Timișoara ar putea fi redeschise. Primarul Nicolae Robu a anunțat marți, 12 mai, că intenționează să propună Comitetului Local pentru Situații de Urgență redeschiderea acestora.

Intenționăm să deschidem parcurile având în vedere că s-a ajuns la 86 de îmbolnăviți confirmați în momentul de față. Printre care nu chiar toți locuiesc în județul Timiș, unii trăiesc aici, dar nu au în buletin mutația. Ne putem permite să deschidem parcurile și florăriile. Asta este permis, putem să hotărâm și voi supune un proiect de hotărâre la vot în Comitetul Local pentru Situații de Urgență în acest sens. Timișoara are parcuri, are malurile Begăi, deîndată ce vom ieși din starea de urgență, știm că vor fi permise plimbările cu bicicleta și alergarea“, a spus edilul șef al Timișoarei.

Primarul Nicolae Robu spune că are în vedere mai multe măsuri care pot fi aplicate la nivel local după ridicarea stării de urgență, încât riscul de contaminare cu coronavirus să fie foarte mic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *