Până la sfârșitul anului se va circula pe patru benzi pe drumul ce leagă centura de Aeroportul Internațional Timișoara

Până la sfârșitul anului se va circula pe patru benzi pe drumul ce leagă centura de Aeroportul Internațional Timișoara

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Până la finalul anului se va putea circula pe patru benzi pe drumul care leagă șoseaua de centură de Aeroportul Internațional Timișoara. Luni, 17 februarie, la Consiliul Județean Timiș s-a semnat contractul de execuție a lucrărilor.

Astăzi semnăm contractul de execuție pentru drumul județean care leagă centura de aeroport, modernizarea drumului și lărgirea lui la patru benzi. Este un proiect care pe lângă cei 2,5 kilometri de modernizare a lui. Lucrările vor cuprinde și iluminat public, lucrări de siguranță a circulației, dar și pistă de biciclete pe tronsonul drumului județean. Câștigătorul acestui contact este firma Super Construct. Sunt lucrări ample pentru că sunt lucrări de relocare a rețelelor de telecomunicații, o canaliza subterană în zona respectivă și rețele speciale ale Ministerului Apărării Naționale, relocarea canalului ANIF, dar și amenajarea a două intersecții”, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

Valoarea total a lucrărilor este de 13,4 milioane de lei cu TVA, bani din fonduri guvernamentale, dar și de la bugetul CJT. Termenul de execuție a lucrărilor este de opt luni.