Palmă grea pe obrazul lui Nicolae Robu. ALDE se pregăteşte să sisteze Monitorul Primăriei Timişoara

Palmă grea pe obrazul lui Nicolae Robu. ALDE se pregăteşte să sisteze Monitorul Primăriei Timişoara

- in Locale, Politica, Stiri
0

Gluma se îngroaşă în privinţa Monitorului Primăriei Timişoara. Oamenii lui Tăriceanu vor să îi taie primarului Nicolae Robu posibilitatea de a-şi face reclamă gratuit pe bani publici.

În urmă cu câteva săptămâni, consilierul local ALDE, Nistor Geană îl acuza pe primarul Nicolae Robu că îşi face campanie gratuită pe banii timişorenilor cu ajutorul Monitorului Primăriei.

Hăţurile atacului au fost preluate de secretarul coordonator ALDE Timiş, Marian Cucşa. „Am început nişte demersuri pentru sistarea publicării Monitorului Primăriei prin care domnul Robu îşi făce campanie gratuită.  Noi am continuat demersurile, şi probabil în următoarea şedinţă de consiliu, consilierul Nistor Geană o să depună un proiect conform căruia să se siteze publicarea Monitorului”, a spus, vineri, secretarul ALDE, Marian Cucşa. Reprezentanţii ALDE îşi doresc sistarea publicaţiei cu şase luni înainte de campania electorală.

Cât despre televiziunea primăriei de pe Facebook, Cucşa i-a sugerat primarului Nicolae Robu să scoată la concurs un post de moderator cu studii în jurnalism. „Ţinând cont că nu mai are unde să îşi facă campanie pe bani publici şi-a făcut o televiziune on-line. I-aş da un sfat domnului Robu. Să mai scoată încă un post pentru moderator TV – Facebook pentru că s-ar atinge mai multe obiective: ar avea un om avizat pe probleme de jurnalism şi nu ar mai folosi moderatoare angajate de primărie, majoritatea membre PNL. Sunt convins că acele aşa-zise moderatoare sunt angajate ale primăriei şi în fişa postului au alte atribuţii decât să ia interviuri domnului Robu”, a mai spus Cucşa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *