Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp! Înscrieți-vă în cursa Tiomotion 2020!

Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp! Înscrieți-vă în cursa Tiomotion 2020!

- in Locale, Sanatate, Sport, Stiri
0

Cea de-a șasea ediție a cursei Timotion 2020 va avea loc într-un format nou, adaptat pandemiei SARS-COV2 (COVID19). Asociația OncoHelp din Timișoara rămâne în cursă, cu responsabilitate pentru situația actuală, și cu dorința de a aduna banii necesari realizării rețelei de oxigen medicinal în noua aripă a Centrului de Oncologie OncoHelp, unde va funcționa secția și ambulatoriul de radioterapie.

“Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp!” este deviza proiectului cu care participăm în acest an la cursa Timotion.

Asociația OncoHelp construiește o nouă clădire în care va funcționa secția și ambulatoriul de radioterapie OncoHelp. Valoarea totală a proiectului este de 115.285 lei, din care dorim ca prin înscrierea în cursa Timotion 2020 să adunăm suma de 78.000 lei.

Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale Asociației OncoHelp din Timișoara, precum și din alte donații ale oamenilor sufletiști din comunitate.

Anul acesta vor fi organizate două tipuri de curse Timotion, între 3 și 11 octombrie 2020:

Noua cursă Timotion – Timișoara se mișcă – este o cursă liberă: fiecare participant va putea avea start-ul din fața casei sale, sau din orice alt punct din oraș. Traseul parcurs poate avea orice lungime, iar cursa poate fi parcursă în ritm de alergare, pe role sau pe bicicletă, în scaun cu rotile sau în cărucior (pentru familiile cu copii).

Poarta de finish se va afla amplasată în parcul Regina Maria, unde participanții care finalizează cursa vor primi medalii, respectând condițiile impuse de regulile de distanțare.

Cursa Timotion Everywhere (minim 1 km) – se adresează suporterilor Timotion și ai Asociației oncoHelp care se află în alt oraș decât Timișoara.

Cei care doresc să ne fie alături trebuie să se înscrie în cursă pe site-ul timotion.ro, alegând proiectul Asociației OncoHelp, iar organizatorii le vor trimite un număr de concurs care poate fi printat și purtat în timpul alergării.

Toți cei care doresc să se alăture Asociației Oncohelp fie se pot înscrie în cursă, fie pot realiza donații pe site-ul timotion.ro – proiectul “OncoHelp – Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp”, la următorul link https://www.timotion.ro/proiecte-2020/oncohelp-oxigenul-este-viata-pentru-pacientii-oncohelp/#make-donation.

Înscrierea la ediția Timotion 2020 se poate face on-line până la data de 30 septembrie 2020. Iar dacă există persoane care doresc să realizeze donații – sprijind proiectul nostru, sau unul din campionii alergători – aceste donații sunt deschise până la data de 25 octombrie 2020 -a explicat Miruna Vâtcu.

TIMOTION este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri, organizat de Fundația Comunitară Timișoara împreună cu Asociația Alergotura, care urmărește să inspire comunitatea locală: să sprijine și să se implice în proiecte în folosul comunității să adopte un stil de viață sănătos în care alergarea este o opțiune.

Informații la telefon 0745 100 495, e-mail: valeriu.boruga@oncohelp.ro sau telefon 0756 034 333, e-mail: office@huntersolutions.ro persoană de contact: Miruna Vitcu.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *