Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: Proiectul ce va lega aeroportul de Gara de Nord începe să prindă contur

Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: Proiectul ce va lega aeroportul de Gara de Nord începe să prindă contur

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Proiectul ce va lega Aeroportul Internațional Timișoara de Gara de Nord începe să prindă contur. Secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor, Ovidiu Sîrbu este cel care coordonează acest proiect.

Implementarea acestui proiect este necesară pentru un oraș ca și Timișoara din două mari motive, o dată ca și Capitală Culturală Europeană, iar apoi pentru deservirea turiștilor și a cetățenilor care vor să ajungă la aeroport. Am mai spus-o, nu avem legături foarte bune între aeroport și oraș. În acest sens am purtat o discuție  cu directorul aeroportului ”Traian Vuia” din Timișoara și îmi doresc ca la anul să dăm drumul studiului de fezabilitate și să începem lucrările”, a spus Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor.

Tot Ovidiu Sîrbu este cel care coordonează proiectul de infrastructură de cale ferată ce leagă Gara de Nord de Aeroportul ”Henri Coandă” București, proiect pentru care s-a realizat și recepționat studiul de fezabilitate.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *