Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: pe tronsonul Lugoj-Deva se va circula în curând

Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: pe tronsonul Lugoj-Deva se va circula în curând

- in Administratie, Locale, Stiri
0
autostrada

Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor dă asigurări că în curând se va circula pe tronsonul de autostradă Lugoj – Deva.

Conform secretarului de stat durata lucrărilor la autostrăzile din România reprezintă o curiozitate pentru toți șoferii și participanții la trafic. Mult râvnite, aceste șosele moderne de mare capacitate sunt așteptate cu nerăbdare pentru a ușura circulația din țară. Tronsonul Lugoj-Deva a dat mari bătăi de cap constructorilor, dar și șoferilor care îl așteaptă cu nerăbdare.

S-au vehiculat tot felul de termene și s-au făcut publice informații neverificate despre  lucrările la autostrăzi. E drept că nu toate sunt în termen și nu încerc să scuz pe nimeni, departe de mine acest gând, însă toate acestea depind foarte mult și de starea vremii sau de alte situații neprevăzute. Cât despre transonul Lugoj- Deva, aici lucrurile au fost mai complicate din cauza acelei peșteri de lilieci, a versantului de la Șoimoș, însă nu vom accepta amânări și întârzieri nejustificate. Am fost pe această porțiune chiar ieri, am discutat cu constructorul și m-a asigurat de implicare totală. Sunt locuri în care lucrările sunt avansate în proporție de 90%. Le voi monitoriza atent și le vom urgenta, pentru că zona de vest are nevoie cât mai repede de acest tronson. Sper ca până la sfârșitul anului să recepționăm ultimul tronson, acesta este în grafic și există o mobilizare foarte bună, lucrurile nu stau la fel pe lotul 3, aici voi supraveghea atent, există întârzieri, iar constructorii trebuie să înțeleagă că vor exista chiar și penalizări financiare”, a spus Ovidiu Sîrbu, Secretar de Stat ALDE în Ministerul Transporturilor.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *