Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: ”Autorizațiile de construire sunt avizate de primar”

Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: ”Autorizațiile de construire sunt avizate de primar”

- in Administratie, Locale, Stiri
0
furtuna

Cazul porții de intrare de pe Calea Lugojului, care în timpul furtunii din 17 septembrie 2017 s-a prăbușit și a luat viața unui tânăr student a fost intens dezbătut.  “Iată că după mult timp și multe întrebări , adevărul a ieșit la suprafață. Experții au stabilit de ce s-a prăbușit această poartă și cine se face vinovat de această problemă. Rezultatul: primăria Timișoara“, spune Ovidiu Sîrbu, ministru secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Documentul întocmit de experți arată că primăria Timișoara a încălcat lege după lege, motiv care a dus la producerea tragediei. “Primarul Robu pare prins la înghesuială, o dă din bâlbâială în bâlbâială, și arată ca un copil pus la colt, care prins cu greșeala, repetă în continuu ”n-am fost eu de vină”. Cel puțin așa rezultă din afirmațiile disperate, făcute de dumnealui în presă, cum că ”om care să fie corect cu fanatism” nu există. Să-l credem pe cuvânt sau să ne uităm la faptele domniei sale, care numai corectitudine cu fanatism nu indică? Tot <mai marele> administrației timișorene spune că cei vinovați trebuie să plătească pentru sângele nevinovat al tânărului care și-a pierdut viața și indică spre echipa pe spatele căreia și-a atribuit toate meritele. Că doar nu o să-și asume ”Măria Sa” vreo greșeală. Înțelegem din declarațiile recente că la cinste și corectitudine atinge perfecțiunea, ”nu 99,99, ci 100 %”, spune dânsul”, mai spune Sîrbu.

Sîrbu, președinte ALDE Timișoara, spune că autorizațiile de construire sunt avizate de primar.

Este absolut regretabil ce s-a întâmplat. Nu există cuvinte pentru a comenta situația tânărului care și-a pierdut viața. Însă sunt suficiente cuvinte pentru a descrie grosolănia primarului Robu, care se crede ”Dumnezeul” tuturor și atunci când e de asumat o reușită și-o atribuie chiar dacă este pe spatele altora, iar când vine vorba de a se spăla pe mâini, o face îndreptând degetul arătător către oameni care l-au ajutat și i-au fost alături. Nimeni din primăria Timișoara nu face lucruri de capul său, fără ca primarul Robu să ia la cunoștiință, și asta vă spune un om care a lucrat acolo. Prin urmare atitudinea dumnealui de a da vina pe echipă este egală cu atitudinea unui laș. Vorbește de sânge nevinovat? Sânge nevinovat este și a echipei din primărie pe care încearcă să arunce vina, la fel cum este și al tânărului care a murit din cauza iresponsabilității lui. Autorizațiile de construire sunt avizate de primar. Înseamnă că cel care aruncă sânge nevinovat pe pereți este Robu. A făcut lucruri de mântuială, doar pentru a lua ochii timișorenilor și pentru a se lăuda, în timp ce a ignorat cu desăvârșire siguranța oamenilor”, a mai spus Ovidiu Sîrbu, ministru secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *