Ovidiu Draganescu revine oficial la Prefectura Timis. Deocamdata ca subprefect

Ovidiu Draganescu revine oficial la Prefectura Timis. Deocamdata ca subprefect

- in Administratie, Locale, Politica, Slider, Stiri
0
Ovidiu Drăgănescu revine la Prefectura Timiș. Guvernul l-a numit astăzi în funcția de subprefect. Urmează să fie reînființată funcția de secretar general al Prefecturii, care-i va reveni cel mai probabil lui Mircea Băcală. În urmă cu aproximativ două luni, Drăgănescu le povestea amicilor că nu este interesat de funcția de subprefect, dar între timp s-a răzgândit.

Ovidiu Drăgănescu revine în conducerea Prefecturii Timiș, pe funcția de subprefect, în urma deciziei de astăzi din ședința de Guvern. Liberalul a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, apoi deputat al PNL Timiș în perioada 1996-2004, fiind ulterior prefect al județului. Drăgănescu este unul dintre fondatorii filialei Timiș a PNL, în 1990, şi a fost președinte al filialei, secretar general al PNL si membru în Biroul Politic central“, transmite PNL Timiș.

Ovidiu Drăgănescu, fostul prefect de Timiș, în perioada 2005-2009, s-a remarcat în campania electorală la alegerile locale din septembrie ca fiind unul dintre liberalii cu nume din Timiș care l-au susținut deschis pe candidatul USR, Dominic Fritz. Un alt liberal emblematic din Timiș care își îndemna prietenii de pe Facebook să voteze cu adversarul politic al PNL este Sorin Supuran.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *