Otelec rămâne ultima localitate din Timiș fără primar validat. Fostul edil își bate joc de oameni

Otelec rămâne ultima localitate din Timiș fără primar validat. Fostul edil își bate joc de oameni

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Comuna Otelec este singura comuna din Timiș care nu are nici până acum primar validat. Totul din cauza fostului edil, Valentin Pascu care a făcut o contestație ciudată. Pascu a fost invalidat ca și consilier local pentru că nu și-a depus cazierul. Apoi a făcut contestație, pentru a prelungi cât de mult validarea noului primar.

Primarul ales, Silvia Fechete a câștigat alegerile locale din septembrie cu 348 de voturi, în timp ce fostul primar, Valentin Pascu a luat 93 de voturi. În cursa pentru funcția de primar al comunei au fost înscriși nouă candidați.

Dragilor,
Sunteti multi care ma sunati si ma intrebati de ce nu am fost investita inca. Din pacate am ramas ultima comuna fara termen de investire si asta din cauza ca domnul Pascu a facut contestatie pe lista de consiliu. Domnia sa nu si-a depus actele la vreme, a fost invalidat ca si consilier, iar apoi a facut contestatie. Drept dovada, stam si asteptam, iar timpul trece in defavoarea noastra. Dumneavoastra sunteti cei care veti judeca daca aceasta actiune este demna de un consilier care trebuie sa va reprezinte! Sa speram ca lucrurile se vor clarifica, cat mai repede si ca vom incepe treaba cat de curand! Doamne ajuta, tuturor!”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul ales al comunei Otelec, Silvia Fechete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *