Ostaficiuc are încă putere de convingere. Ce i-a cerut Marin Popescu pentru a nu demisiona din conducerea PDL Timișoara?

Ostaficiuc are încă putere de convingere. Ce i-a cerut Marin Popescu pentru a nu demisiona din conducerea PDL Timișoara?

- in Locale, Politica, Recomandari
0

Constantin Ostaficiuc, președintele PDL Timiș ține încă în frâu organizația în ciuda mai multor dezertări înregistrate în ultima perioadă. Ostaficiuc a reușit să aplaneze un conflict ce izbucnise în conducerea PDL Timișoara. Fostul inspector școlar general de Timiș, Marin Popescu a vrut să demisioneze recent din funcția de prim-vicepreședinte al PDL Timișoara. Totul s-a întâmplat după un scandal cu colegul de partid Balint Petrescu.

Liderul PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc a intervenit și i-a cerut lui Marin Popescu să renunțe la demisie. Consilierul județean de Timiș a acceptat, dar a refuzat să mai lucreze cu Balint Petrescu, omul ce se ocupă de Colegiul III Timișoara. Marin Popescu a ceurt ca în campania electorală să fie repartizat la treabă pe un colegiu din județ. Balint Petrescu i-a reproșat în plină ședință lui Marin Popescu că nu se implică în campania pentru prezidențiale și de aici spiritele s-au încins.

“La politică și agricultură se pricepe toată lumea. I-aș spune domnului Petrescu că neimplicarea mea în alegerile parțiale parlamentare pe Colegiul III s-a datorat faptului că nu am fost de acord cu candidatul propus pe acel colegiu. Dânsul nu are căderea de  a face o analiză a lui Marin Popescu. Sunt alte structuri ale partidului și alte persoane să facă analiza mea din punct de vedere politic”, declara la cald, pentru banatulmeu.ro.,  Marin Popescu Se întâmpla imediat după ședința Biroului Permanent Local PDL Timișoara din 18 septembrie.

Marin Popescu va lucra în campania PDL pe un alt colegiu decât cele din Timișoara. Totul pentru a-l evita pe Balint Petrescu.

Balint Petrescu este un personaj neagreat de mulți membri cu state vechi în PDL Timiș. Fost administrator de birt, Balint Petrescu fost acceptat și promopvat de conducere. A ajuns chiar să candideze la alegerile parțiale pentru PDL datorită sumelor mari de bani pe care și-a permis să le investească în campania electorală. Deși are carnet de când lumea în PDL, până acum câteva luni 99% din membri PDL Timiș nu au auzit de Balint Petrescu.