“Oscar Night”, bal caritabil la Anina, pentru un tânăr grav bolnav

“Oscar Night”, bal caritabil la Anina, pentru un tânăr grav bolnav

- in Locale, Social, Stiri
0

“Oscar Night” un bal caritabil gândit să îl ajute pe un tânăr de 18 ani, grav bolnav are loc vineri, 22 martie, în clădirea Forumului Democrat German din Anina. De la ora 17, la evenimentul pus la cale de elevii Liceului Mathias Hammer din Anina sunt așteptați foști colegi, prieteni, cunoscuți sau doar persoane care au auzit despre drama tânărului aflat internat la o clinică din Austria, pentru tratament.

Costul unui bilet, la balul de la Anina este de 20 de lei, doritorii putând face și donații. Programul va cuprinde: dansuri susținute de cele două trupe de dans ale liceului, dar și muzică live cu formațiile ŽiČA BAND și MITI OMESCU. Eleva Mădălina Boboescu va organiza o licitație cu câteva dintre tablourile sale în acrilice. Se va organiza și o tomobolă, iar participanții vor putea degusta produse de patiserie și cofetărie pregătite de elevii și profesorii liceului din Anina.

Informații despre achiziționarea biletelor, dar și alte detalii puteți obține la telefoanele: 0787.275.792 și 0769.591.269

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *