Ordin BĂSESCU! Consilier județean de TIMIȘ curtat de conducerea centrală PMP

Ordin BĂSESCU! Consilier județean de TIMIȘ curtat de conducerea centrală PMP

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Partidul Mișcarea Populară (PMP) face schimbări masive în organizațiile județene. Întâlnirea PMP de săptămâna trecută la care a participat și fostul președinte al României, Traian Băsescu s-a terminat rău pentru unii. Cel puțin zece șefi de organizații județene PMP vor fi decapitați.

Avocatul Roxana Iliescu, șeful organizației PMP Timiș este pe lista neagră. Conducerea centrală PMP are o misiune clară. Să îl aducă ca președinte în organizația de Timiș pe consilierul județean PSD, Dorin Cutu. Surse de la cel mai înalt nivel din PMP susțin că Dorel Onaca și vicepreședintele Gabriel Berca i-ar fi făcut mai multe propuneri consilierului județean PSD de Timiș. Cei doi sunt artizanii mai multor intermedieri pentru conducerile județene PMP. Dorin Cutu ar fi refuzat momentan oferta. Contactat telefonic, consilierul județean Dorin Cutu a dat un răspuns în stil propriu. „Sunt membru PSD și nu încape discuția de alte partide. Sunt prieten cu mulți politicieni, dar asta nu înseamnă nimic”, a declarat pentru banatulmeu.ro, Dorin Cutu.

Dorin Cutu a mai fost șef de filială județeană de partid cu mult timp în urmă, pe vremea PNG al lui Gigi Becali. A plecat la PDL, iar acum este consilier județean PSD. Sursele din PMP susțin că în mai multe județe vor avea loc schimbări urgente la vârful organizațiilor. Vizate sunt: Caraș-Severin, Hunedoara, Satu Mare, Olt, Mehedinți, Suceava, Buzău, Ialomița și Timiș. Schimbările vin în urma slabei implicări a acestor lideri. Strategia PMP până la alegerile din 2016 este construirea cât mai multor organizații în comune și orașele.

Sursa foto: www.renasterea.ro