Optimism debordant la depunerea listelor PSD pentru parlamentare

Optimism debordant la depunerea listelor PSD pentru parlamentare

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

PSD Timiș a depus joi, 22 octombrie, listele pentru alegerile parlamentare. Sorin Grindeanu, cel care deschide lista la Camera Deputaților spune că PSD este la un nou început.

Astăzi am depus listele pentru Parlamentul României, atât pentru Senat, cât și pentru Camera Deputaților. Așa cum ați văzut în ceea ce facem și la nivel național, noi considerăm că ne aflăm la un nou început, fie că vorbim la ceea ce facem București, fie că vorbim despre ceea ce se întâmplă aici la Timișoara. (…). Am încercat să aducem și am și reușit, specialiști din toate domeniile astfel încât să venim cu aer proaspăt, aer nou. De asemenea, sunt foarte mulți oameni noi, alții care n-au avut susținerea organizațiilor județene nu se mai regăsesc pe listele PSD, indiferent de județul de care vorbim. Sunt acțiune pe care noi le-am făcut în aceste săptămâni, acțiuni care vor continua și în zilele următoare, astfel încât să obținem ceea ce ne propunem și anume câștigarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie“, a spus Sorin Grindeanu.

Deputatul și președintele PSD Timiș, Alfred Simonis face apel la ceilalți contracandidați pentru o campanie electorală decentă. De asemenea, Simonis spune că PSD Timiș nu are oameni pe liste impuși de la București.

Pe listele PSD în Timiș veți regăsi oameni tineri, dar oameni cu experiență în același timp, oameni care au făcut parte din guverne, care au făcut parte din actualul Parlament, oameni integri, asupra cărora nu planează niciun fel de suspiciune, oameni care s-au născut aici în Banat. După aceste alegeri, cei care vor fi votați de către timișeni vor trebui să se ducă la București și să se reunească indiferent de partidul din care fac parte, să identifice problemele județului Timiș, să facă un plan pe termen mediu și lung asupra obiectivelor pe care trebuie să le îndeplinim cu toții acolo. Din păcate pe listele celorlalte partide veți găsi mai mulți parașutați de la București, oameni care după ce va trece această campanie electorală nu-i vom mai găsi interesați de obiectivele și problemele județului Timiș. Fac apel la ceilalți contracandidați la o campanie decentă și mă leg de niște afirmații făcute de un președinte a unei organizații care ne spunea că la PSD Timiș au fost impuși oameni. La PSD Timiș sunt oameni candidați din PSD Timiș, nu e nimeni de la București parașutat pe locuri eligibile, sunt oameni care au demonstrat în acești ani că sunt interesați de proiectele județului Timiș“, a spus președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

Eugen Dogariu, cel care deschide lista la PSD Timiș la Senat a răspuns afirmațiilor lansate de președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica.

Astăzi am depus listele și pentru Camera Deputaților și pentru Senat, sunt oameni care și-au făcut datoria acolo unde au fost și de fiecare dată interesați de binele județului Timiș. Aș vrea să-i transmit aceluiași președinte de partid liberal că îi voi transmite listele de prezență de la Senat să facă o analiză, el personal, cu privire la cine a fost mai prezent sau nu la lucrările Senatului în această perioadă. Concluzia pe care o va trage va fi cea decentă și de bun simț pentru că e greu să-ți dai seama din birourile de presă și diferitele birouri din Senat ce se întâmplă în plen sau în comisie. Și cred că cei care l-au informat pe respectivul președinte de partid au făcut-o mai mult într-un spirit de politică bucureștiană și mai puțin de ceea ce ar trebui să se întâmple în Timișoara. Îi readuc aminte aceluiași președinte că a lucrat cu mine patru ani ca și prefect, nu a avut nimic de obiectat și am fost poate unul dintre puținii prefecți care a înțeles că meseria de primar se face mai mult în teren decât în birou“, a spus Eugen Dogariu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *