Opt persoane rănite, după ce o mașină și o autoutilitară s-au ciocnit violent pe un drum din Timiș

Opt persoane rănite, după ce o mașină și o autoutilitară s-au ciocnit violent pe un drum din Timiș

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Accident de circulație, vineri după-amiază, pe DN 6. O mașină și o autoutilitară s-au ciocnit violent pe drumul dintre Timișoara și Biled. În urma accidentului, opt persoane au ajuns la spital.

O femeie, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Timișoara, spre Biled, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de către un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care circula în același sens de mers și era angajat în efectuarea unei depășiri regulamentare. În urma evenimentului au rezultat 8 victime, respectiv conducătoarea auto, în vârstă de 42 de ani, precum și conducătorul autoutilitarei, în vârstă de 24 de ani și 6 pasageri ai acestuia, cu vârste cuprinse între 28 și 54 de ani. Persoanele rănite au fost conduse la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale“, spun reprezentanții IPJ Timiș.

A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara și la locul evenimentului s-au deplasat: o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și trei echipaje SMURD. La fața locului au fost alocate și cinci ambulanțe SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și un microbuz, cu 9 persoane participante. În urma evenimentului au rezultat opt victime, dintre care, cinci bărbați și trei femei. Victimele au fost transportate la spital cu trei ambulanțe SMURD și cinci ambulanțe SAJ, conștiente si cooperante, cu policontuzii în urma accidentului rutier“, spun reprezentanții ISU Timiș.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *