Oportunități de colaborare bilaterală între CCIA Timiș și Camera de Comerț și Industrie Belgrad

Oportunități de colaborare bilaterală între CCIA Timiș și Camera de Comerț și Industrie Belgrad

- in Locale, Social, Stiri
0

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Belgrad organizează un parteneriat de afaceri România – Serbia în cadrul expoziţiei „Universul Casei Tale & Expo Mobila”. Parteneriatul va avea loc vineri, 20 mai, între orele 11 – 14, în Sala Timiş a Centrului Regional de Afaceri.

Parteneriatul de afaceri are ca scop o colaborare de lungă cu parteneri din judeţul Timiş. Delegația oamenilor de afaceri din Republica Serbia este compusă din reprezentanți a 14 companii din domeniile: construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale, materiale de construcții, design și arhitectură urbană, prelucrarea lemnului, comerț cu ridicata, lucrări de instalații electrice și servicii conexe, podele și parchet masiv, imobiliare.

Delegația CCI Belgrad este condusă de dl. Svetozar Krstic – Director executiv şi din delegația camerală mai fac parte: Ljiljana Brajovic –  Secretar Asociația pentru Construcții și Servicii Utilitare;  Jelena Ivankovic – Director Centrul pentru Politici Economice, Fiscalitate și Statistică a Afacerilor;  Vera Tosic – consilier superior; Ljiljana Urosevic –  consilier.

Agenda parteneriatului de afaceri România – Serbia

11:00 – 12:00 – Cuvânt de bun venit al conducerii CCIA Timiș

Mesaj de salut Consul General al Serbiei la Timișoara

Cuvânt al conducerii CCI Belgrad

Prezentarea CCI Belgrad și a delegației din Serbia

Prezentare oportunități de colaborare bilaterale

12:00 – 12:30 Prezentare Rödl & Partner Timișoara – partener al evenimentului B2B; “Aspecte juridice și fiscale ale transferului de terenuri construibile și / sau construcții” – Lector : Iulia REZEANU, senior associate

12:30 – 14:00 Discuții bilaterale

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *