Operațiunea „ghilotina” continuă pe străzile Martir Caceu și Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Operațiunea „ghilotina” continuă pe străzile Martir Caceu și Sfinții Apostoli Petru și Pavel

- in Administratie, Locale, Stiri
0
Operațiunea „ghilotina” continuă la Timișoara. În această săptămână, se vor tăia cablurile aeriene de pe străzile Martir Caceu și Sfinții Apostoli Petru și Pavel.
Primăria Timișoara anunță că, merge mai departe cu acțiunea de eliminare a cablurilor aeriene amplasate ilegal. Astfel că, echipele municipalității vor interveni începând din această seară, pe străzile Surorile Martir Caceu și Sfinții Apostoli Petru și Pavel.
Acțiunea primăriei de dezafectare a cablurilor aeriene include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice și este realizată cu sprijinul STPT“, spun reprezentanții primăriei.
De la începutul anului s-a intervenit pe Calea Circumvalațiunii, str. Gheorghe Lazăr – Pasajul Jiul, pe ambele sensuri), străzile Gheorghe Dima, Paris, Sf. Ioan, Brediceanu, Dr. Iosif Nemoianu, Aurel Cosma, Colonel Enescu, Dr. Liviu Gabor, zona Spitalului de copii, Pieței 700, Parcului Botanic și pe Calea Aradului (Piața Consiliul Europei – str. Grigore Popa, pe un sens și Piața Consiliul Europei – str. Academician Remus Răduleț, pe sens opus), Calea Lipovei, str. Amurgului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *