Operațiunea “ghilotina” continuă la Timișoara. Unde se taie cabluri?

Operațiunea “ghilotina” continuă la Timișoara. Unde se taie cabluri?

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Operațiunea “ghilotina” continuă la Timișoara. Primăria anunță că urmează să taie cablurile aeriene de pe mai multe străzi din zona centrală a orașului, dar și de pe Bulevardul Take Ionescu. Operatorii de date/voce au fost notificați în prealabil.

Astfel că, miercuri, 29 iulie,  se vor dezafecta cablurile de comunicații de pe următoarele străzi: Strada Carol Telbisz de la Bega până la bd. C. Bratianu;  de la Strada Carol Telbisz până la Str- Alba Iulia (parcare Modex);  Str. Piatra Craiului de la B-dul Regele Ferdinand I pana la B-dul Republicii; Strada Doctor Nicolae Paulescu.

Astfel că, în data de 8 august vor dispărea cablurile de comunicații pe bd. Take Ionescu, numerele fără soț, iar în 15 august pe partea cu numerele cu soț.

Îi rugăm pe cetăţenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran. Trebuie să mai spunem că există canalizaţii subterane şi că toate lucrările de investiţii la drumuri pe care le realizează primăria cuprind şi canalizaţie subterană pentru cabluri“, transmit reprezentanții municipalității.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *