OPC Timiș a mai închis un restaurant din Timișoara, din cauza mizeriei FOTO

OPC Timiș a mai închis un restaurant din Timișoara, din cauza mizeriei FOTO

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Mizerie de nedescris a fost găsită de către inspectorii OPC Timiș la un restaurant din Timișoara, în urma unui control. Așadar, instituția a luat decizia de a închide locația temporar.

Este inacceptabil ce am găsit la restaurantul FIFTY FIVE BISTRO (SC Food Abi SRL) din Municipiul Timișoara. Principalele abateri de la legislație constate: produse preparate și materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare-caracterizare necesare determinării conformității acestora; diverse preparate cu modificări organoleptice; uleiul pentru gătit înnegrit de arsură, cu resturi alimentare; nerespectarea condițiilor de depozitare recomandate de producător; spațiu de preparare insalubru; spații de depozitare, refrigerare, congelator neigienizate; tavanul din blocul alimentar prezenta infiltrații de umiditate și exfolieri ale tencuielii”, a informat OPC Timiș.

Inspectorii au decis să aplice o amendă de 10.000 lei, precum și un avertisment. De asemenea, s-a decis oprirea temporară a activității până la remedierea deficiențelor și retragerea definitivă de la comercializare a materiilor prime și a produselor neconforme.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *