ONOARE de milițian! Clubul lui Dorin Epure, HEAVEN, a DONAT 25.000 de lei victimelor CATASTROFEI din clubul bucureștean COLECTIV

ONOARE de milițian! Clubul lui Dorin Epure, HEAVEN, a DONAT 25.000 de lei victimelor CATASTROFEI din clubul bucureștean COLECTIV

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Ceea ce părea o glumă s-a întâmplat. Dorin Epure, patronul clubului timișorean HEAVEN s-a ținut de cuvânt.  Clubul deținut de fostul milițian a donat o parte din profitul făcut în noaptea de sâmbătă. În Heaven s-a petrecut până dimineață în noaptea de sâmbătă, la o zi după dezastrul fără precedent din clubul bucureștean Colectiv.

Clubul Heavem a anunțat că va dona toate profiturile încasate în noaptea de sâmbătă către victimele accidentului din București. A fost până la urmă vorba despre o sumă fixă – 25.000 de lei. La două zile după petrecerea din Heaven clubul manageriat de Adrian Tudoran a donat la Banca BRD prin Ordin de Plată în contul campaniei „Nouă ne pasă” peste 5.500 de euro.

Frumos gest făcut de Clubul Heaven, club  care de-a lungul timpului a avut probleme cu legea și cu discriminarea după ce unei tinere i s-a interzis să intre în club pentru că era în scaun cu rotile. Numărul celor ce au murit deja după ce clubul Colectiv a luat foc a ajuns la 32 de persoane. Pronosticurile sunt crunte. Cel puțin tot atâtea persoane vor muri în următoarele zile din cauza complicațiilor.

sursa foto: adevarul.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *