Oncohelp Timișoara vă invitată să contribuiți prin donațiile în sprijinul femeilor diagnosticate cu cancer la sân

Oncohelp Timișoara vă invitată să contribuiți prin donațiile în sprijinul femeilor diagnosticate cu cancer la sân

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar Oncohelp Timișoara revine, și acest an, cu invitația de a contribui prin donațiile dumneavoastră la stimularea ședințelor de terapie prin artă organizate de Grupul de Suport Violeta al Persoanelor Diagnosticate cu Cancer la Sân ce activează în cadrul Asociației OncoHelp din Timișoara.

Marți, 3 decembrie, începând cu ora 18,00, la sala de concerte Mihai Perianu a Liceului de Artă Ion Vidu va avea loc vernisajul expoziției caritabile “Prin artă, luptăm împotriva cancerului”. Expoziția va fi prefațată de un concert caritabil susținut de către elevii și profesorii Colegiului Național de Artă Ion Vidu Timișoara.
Intrarea este gratuită.

La fel ca în anii anteriori, la acest eveniment sunt invitate să participe și să expună obiectele realizate în cadrul ședintelor de terapie prin artă și alte organizații non-profit din Timișoara care au ca activitate sprijinirea bolnavilor de cancer, alături de grupul de suport “Violeta”.

Grupul de Suport “Curcubeu” al bolnavilor cu cancer. Asociația Culturală RONDO Timișoara.

Obiectele scoase la vânzare în cadrul expoziției au fost realizate în timpul ședințelor de terapie prin artă, de către persoanele diagnosticate cu cancer. Veți avea astfel ocazia de a achiziționa cadouri de Crăciun pentru cei dragi, și de a contribui la acțiunea de strângere de fonduri pentru susținerea viitoare a acestor activități.

Misiunea Grupul de suport “Violeta” urmărește să redea membrilor săi forța existențială și autodeterminarea, extrem de importante în cresterea calității vieții. Într-un astfel de grup înțelegerea reciprocă, trezirea speranței, altruismul, imitarea corectivă, coeziunea de grup sunt mai puternice si mai importante decat intervenția profesională și detașată a terapeutului. Terapeuții s-au retras “în fundal”, fiind prezenți doar ca invitați, ca sfătuitori, conducerea grupului fiind asigurată de persoane diagnosticate cu cancer la sân. Grupul de Suport “Violeta” pentru Persoanele Diagnosticate cu Cancer la San a fost înființat în octombrie 2006, scopul fiind ajutorarea femeilor diagnosticate cu cancer la sân.

Vă așteptăm la expoziția caritabilă “Prin artă, luptăm împotriva cancerului”, și vă invităm să susțineți lupta împotriva acestei crunte maladii! Pentru informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la telefon 0745 100 495, e-mail: valeriu.boruga@oncohelp.ro, persoană de contact: Dr. Valeriu Borugă sau telefon 0756 034 333, e-mail: mirunavitcu@yahoo.com, persoană de contact Miruna Vâtcu”, îndeamnă OncoHelp Timișoara.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *