OncoHelp Timișoara a primit o nouă donație de 22 de infuzomate în valoare de 20.000 de euro

OncoHelp Timișoara a primit o nouă donație de 22 de infuzomate în valoare de 20.000 de euro

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

OncoHelp Timișoara a informat că, alte 22 de infuzomate automate, în valoare de 20.000 de euro, au fost date în folosință în cadrul Spitalului de Zi al Centrului de Oncologie OncoHelp, crescând astfel calitatea serviciilor medicale oferite pacienților care urmează tratamente de chimioterapie.

Aceste infuzomate au fost achiziționate prin sponsorizarea oferită cu generozitate de la o firma din Timișoara. Astfel, modul în care pacienții primesc tratamentul chimioterapic a fost mult îmbunătățit prin achiziționarea acestor infuzomate.

Dacă perfuziile gravitaționale care erau folosite anterior aveau o precizie de administrare mai scăzută și permiteau o mobilitate redusă a pacientului, noile infuzomate sunt foarte ușor de utilizat și de adaptat, existând posibilitatea de a seta în prealabil debitul, volumul, timpul de administrare și de a seta alarma în caz de întrerupere a perfuziei. Sunt confortabile pentru pacient, și sunt frecvent utilizate în tratamentul pacienților spitalizați.

Donația realizată de firma Continental Anvelope Timișoara este binevenită și foarte importantă pentru noi. Ne va ajuta să tratăm în condiții crescute de siguranță și confort un număr mai mare de pacienți și să îmbunătățim șansele lor de supraviețuire și de vindecare. Mulțumim sponsorului pentru generozitate și sprijinul acordat. Suntem mereu recunoscători comunității care se coagulează în jurul Asociației OncoHelp și sprijină lupta zilnică pe care o ducem împotriva cancerului”, a declarat Valeriu Borugă – manager al Asociației OncoHelp.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *