Oltenii din Timisoara, catre Nicolae Robu: “Ar fi vai de voi daca nu am veni noi sa asiguram dezvoltarea orasului”

Oltenii din Timisoara, catre Nicolae Robu: “Ar fi vai de voi daca nu am veni noi sa asiguram dezvoltarea orasului”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

După ce a declarat că persoanele din alte județe nu ar mai trebui să fie lăsate să parcheze în parcările amenajate între blocuri, Nicolae Robu a iscat o serie de controverse. Primarul Timișoarei a lansat și două sondaje pe pagina sa de Facebook, însă răspunsurile nu au fost cele așteptate de el. Astfel, mai multe de jumătate dintre respondenți au precizat că nu sunt de acord ca noii cetățeni să contribuie la bugetul local și nici ca aceștia să aibă domiciliul pe Timișoara.

Marti, 15 mai, Nicolae Robu a descris și unele dintre comentariile lăsate de internauți pe acest subiect.

Am văzut tot felul de ieșiri, nu am fost de acord niciodată cu atitudinile foarte fundamentaliste ale unor timișoreni, foarte puțini la număr, care invocă spiritul Timișoarei, dar nu trăiesc în spiritul Timișoarei. Dar nu pot fi de acord nici cu atitudinea unor noi cetățeni care vin și aruncă cu o aroganță incredibilă texte de genul <ar fi vai de voi, timișorenii vechi, dacă nu am veni noi să asigurăm dezvoltarea orașului”, a spus primarul  Nicolae Robu.

Edilul șef a mai precizat că unii dintre internauți l-au trimis la Bocsig, pentru că este “vinitură”. În final, Nicolae Robu a anunțat că se gândește la un mecanism prin care să afle numărul exact al persoanelor care locuiesc în Timișoara.

Din estimările sale, ar fi aproximativ 100.000 de oameni care nu au mutație sau buletin de Timișoara, dar locuiesc în capitala Banatului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *