Ofertă FABULOASĂ de la Ryanair: zbori cu avionul din Timișoara la Berlin și înapoi cu doar 6 EURO

Ofertă FABULOASĂ de la Ryanair: zbori cu avionul din Timișoara la Berlin și înapoi cu doar 6 EURO

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0

Promoție extraordinară lansată de reprezentanții Ryanair pentru bănățeni. Până astăzi, 23 septembrie, la ora 24.00, aceștia pot cumpăra bilete de avion din Timișoara spre trei orașe din Europa cu doar 2,99 euro.

Astfel, cei interesați pot zbura de pe Aeroportul Internațional Timișoara spre orașele Berlin, Bruxelles și Dusseldorlf și înapoi cu nici 6 euro, în lunile octombrie și noiembrie.

În septembrie am deschis noua noastră bază din Timișoara, cu o aeronavă alocată și o investiție de 100m$, urmată de lansarea orarului de vară 2017, care include 7 noi rute de vară către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce peste 600,000 de clienți pe an și susține 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timișoara. Pentru a sărbători numărul mare de rezervări în avans din rețeaua noastră de rute din Timișoara, scoatem la vânzare locuri promoționale pe rute selectate, la tarife începând de la doar 2,99€, pentru călătorii în octombrie și noiembrie. Clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com/ro pentru a-și asigura o escapadă de toamnă economică în Germania sau Belgia, până la miezul nopții (24:00 GMT), vineri (23 septembrie)”, transmit reprezentanții companiei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *