Ofertă fabuloasă: cazare 7 nopți și transport spre insula Thassos cu doar 75 de euro, la vară. Când are loc cel mai mare târg de turism din vestul țării, la Timișoara

Ofertă fabuloasă: cazare 7 nopți și transport spre insula Thassos cu doar 75 de euro, la vară. Când are loc cel mai mare târg de turism din vestul țării, la Timișoara

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0
thassos

Cel mai mare târg de turism din vestul țării are loc, la începutul lunii martie, la Timișoara. Târgul de Turism “Vacanța” se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri din oraș, iar timișorenii care sunt în căutare de pachete de vacanță la prețuri promoționale sunt invitați să-i treacă pragul.

Potrivit organizatorilor, târgul de turism are loc în perioada 3 -5 martie, iar la eveniment participă zeci de agenții de turism din vestul țării, dar și din țară. Pachetele de vacanță oferite pe perioada desfășurării târgului sunt și cu 30% reduse.

De exemplu, o agenție de turism din Timișoara vine cu o ofertă de neratat, în sezonul estival. Și anume, timișorenii beneficiază de șapte nopți cazare în vile, în insula Thassos, Grecia, plus transport dus-întors Timișoara – stațiunea Limenas, în schimbul sumei de 75 de euro.

“Din program vor face parte și prezentări de destinații, degustări de produse tradiționale, prezentări de produse și servicii pentru activități de timp liber. Cei în căutarea unei destinații pentru concediile din 2017 vor putea alege mai ușor. Programul târgului este de vineri până duminică între orele 10.00 și 19.00. Intrarea este liberă”, transmit organizatorii Târgului de Turism “Vacanța”, pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *