Oamenii străzii din zona primarului Nicolae Robu rămân fara colibele improvizate

Oamenii străzii din zona primarului Nicolae Robu rămân fara colibele improvizate

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

13 persoane, între care și copii, au fost depistați de polițiștii locali pe un teren pe Bulevardul Liviu Rebreanu colț cu Bulevardul Sudului. Aceștia locuiau în colibe improvizate, în condiții greu de imaginat. Oamenii legii au început curățenia de boschetari fin zona in care locuiește primarul Timișoarei.

O amplă acțiune efectuată, în această dimineață, de polițiștii locali împreună cu reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială Comunitară. Minorii, unul de 17 ani, iar ceilalți trei de 2,4 și 9 ani, împreună cu mamele au fost predați Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, celelalte persoane fiind transportate la adăpostul de pe str. Învățătorului.

În urma demersurilor efectuate de polițiștii locali, s-a stabilit ca în cursul acestei săptămâni să fie organizată, împreună cu reprezentanții Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei, o acțiune de desființare a adăposturilor improvizate și igienizare a terenului.

Polițiștii locali au identificat și luat măsurile legate anul trecut în cazul a 90 de adăposturi improvizate depistate în cadrul patrulărilor sau sesizate de cetățeni pe orașului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *