Oamenii de afaceri din Timiş reuniți la Hotel Boavista

Oamenii de afaceri din Timiş reuniți la Hotel Boavista

- in Actualitate, Economie, Locale
0

Clinica de Firme, în colaborare cu Garajul de PR (Ioana Selner) şi Bussines Drive (Marius Ghenea, Dragoş Popescu)  a organizat întâlnirea oamenilor de afaceri din Timiş, la sfârşitul săptămânii trecute, la Hotel Boavista din Timişoara.

„Clinica de Firme a început cu 8 ani în urmă. A fost un vis pe care l-am ţinut numai pentru mine. Acum 4 ani, am întâlnit o persoană deosebită care mi-a dat încrederea şi m-a ajutat în oferirea soluţilor pentru clienţi. Am ştiut că vor fi situaţie de criză, fiindcă oamenii s-au avântat fără să ştie unde şi am vrut să îi pot ajuta. Mi-am transformat visul în realitate, să ajut oamenii. Acea persoană deosebită este Flavia Crăciun şi îi mulţumesc”, a declarat Corina Pop cea care a pus pe picioare întregul concept din Clinica de Firme.

În cadrul întâlnirii, s-a lansat şi Prima Revista de Business din Zona de Vest. „Dacă vrei să creşti, e nevoie de colaborare, de aceea suntem toţi aici”, a fost mesajul organizatorilor. Clinica de Firme reuneşte peste 800 de companii locale şi naţionale, care a conectat antreprenorii între ei. În felul acesta ei pot colabora şi se pot recomanda reciproc. “E nevoie de o revistă de acest gen, pentru că sunt mulţi antreprenori în zonă, care vor să fie la curent cu ceea ce se întâmplă pe piaţa locală. În plus, în felul acesta, se pot crea multe conexiuni între oamenii de afaceri de aici. Ajung să se cunoască şi chiar să lucreze împreună”, a mai spus Corina Pop.

Gh. MIRON