O soprană din Timișoara, dezvăluiri ȘOCANTE despre anii de școală la Colegiul “Ion Vidu”: “Bătaia era la ordinea zilei”

O soprană din Timișoara, dezvăluiri ȘOCANTE despre anii de școală la Colegiul “Ion Vidu”: “Bătaia era la ordinea zilei”

- in Actualitate, Educatie, Locale, Slider, Stiri
0
diana pap

Soprana Diana Pap a făcut, în această dimineață, dezvăluiri șocante despre perioada în care a învățat la Liceul de Muzică “Ion Vidu” din Timișoara.

Dragilor, bătaia era la ordinea zilei”, așa își începe postarea timișoreanca. “Învățătoarea mea bătea cel puțin un copil pe zi în fața clasei. Era un spectacol deja obișnuit mai ales că Tova Mayer avea preferații ei la bătuceală. Până și noi am început să-i desconsiderăm și ne băteam joc de ei. Că lovea tare m-am convins atunci când a venit rândul meu la bătaie. M-a tras de păr atât de tare încât am rămas cheală într-o zonă a capului de îmi scoteam șuvițe întregi din păr. Asta pe lângă cele două palme peste față și alte câteva peste cap și mâini. Motivul? Că nu aveam cordeluță, părul legat și etichetă la caiet“, dezvăluie Diana Pap.

Mai mult, soprana din Timișoara spune că și alți profesori care predau la Liceul de Muzică “Ion Vidu” agresau copiii. “Aveam un profesor de vioară care bătea copiii de pe coridoare dacă făceau gălăgie. Un coleg a rămas cu sechele la o ureche după o palmă zdravănă. Primeam si liniare peste palme (noi care aveam nevoie de mâini și degete sănătoase) dar asta era ceva light. Puțini dintre noi am făcut performanțe artistice, dar sigur, sigur, sigur am devenit ființe agresive. Și acum numai să aud că vreun copil e bătut sau umilit de profesor că nu stau pe gânduri, mă duc să-i sar la beregată“, mai povestește Diana Pap.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *