O parcare supraetajata va “rasari” in zona Dacia

O parcare supraetajata va “rasari” in zona Dacia

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Vești bune pentru locuitorii din zona Dacia aduse de primarul Nicolae Robu. Edilul Timișoarei a anunțat vineri, 12 aprilie, că urmează să fie o realizată o parcare cu mai multe niveluri în acest cartier. Potrivit acestuia, un pas important a fost făcut în această săptămână, după ce locatarii și-au dat acordul.

Sunt bucuros că ieri am primit lista de semnături cu acordul cetățenilor din grupul de blocuri de pe str. Ulmului din zona Dacia, unde recent am demolat o mulțime de garaje. Având acordul proprietarilor de locuințe din zonă, o să dăm undă verde SDM-ului să facă pregătirile în vederea realizării unei parcări multinivel acolo. Vom analiza din punct de vedere tehnico-economic cum este mai rațional să facem. Două niveluri, trei niveluri, poate chiar patru, adică P+3“, a spus primarul Nicolae Robu.

O decizie finală privind numărul de niveluri pe care-l va avea parcarea va fi luat după o analiză a specialiștilor din punct de vedere tehnico-economic. “Cetățenii din zonă sunt de acord să facem o parcare, în principiu, oricât de mare. Ei au spus că vor să fie multinivel,  pentru că e mare lipsă de locuri și chiar dacă amenajăm spațiul de acolo, vor veni cetățeni din vecinătate, chiar de la o distanță mai mare din vecinătate să-și parcheze mașina, în zona lor neexistând condiții de amenajare de parcări”, a mai spus Robu.