O noua strada de legatura intre Calea Aradului si Calea Torontalului

O noua strada de legatura intre Calea Aradului si Calea Torontalului

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Se va fluidiza traficul pe Calea Aradului și pe Calea Torontalului. Cel puțin asta susține primarul Nicolae Robu, care a anunțat că se lucrează la realizarea unei noi artere moderne de circulație care va lega cele două zone.

S-a avansat la noua arteră de trafic auto de legătură între Calea Torontalului și drumul Aradului. Pe unde este campusul Universității de Agronomie, înainte de a se intra în oraș, este în lucru într-o fază destul de avansată o arteră care va scuti orașul de un număr mare de mașini, inclusiv de mașini mari, care intrau pe Torontalului și apoi o luau pe una dintre străzile ce duc pe Calea Aradului și ieșeau spre Arad sau viceversa. Nu va mai fi cazul, se va putea merge pe această scurtătură”, a spus primarul Nicolae Robu.

Edilul Timișoarei a mai precizat că strada exista și în trecut, doar că era acoperită cu pietriș, astfel că prea puțini șoferi se aventurau să circule pe ea.

Acum facem o adevărată stradă, cu pistă de biciclete, cu trotuare, cu două benzi. Nu se compară ce facem cu ceea ce era, înainte era o cărare“, a mai spus edilul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *