O nouă premieră la CCIAT: Eveniment B2B on-line România-Israel dedicat sectorului medical

O nouă premieră la CCIAT: Eveniment B2B on-line România-Israel dedicat sectorului medical

- in Economie, Locale, Stiri
0

În parteneriat cu Ambasada Statului Israel la București și Misiunea Economică și Comercială Israel în România, CCIA Timiș organizează în premieră un eveniment B2B on-line dedicat sectorului medical. În cadrul evenimentului, vor fi prezentate și discutate soluții medicale de ultimă oră oferite de sectorul medical din Israel și oportunități de colaborare bilaterale cu companii din județul Timiș.

Din partea română, și-au anunțat participarea unele dintre cele mai cunoscute și apreciate spitale și clinici medicale private din Timișoara și județul Timiș.

Evenimentul s-a născut în urma vizitei la CCIAT, în data de 18 noiembrie, a E.S. Dl. David SARANGA, Ambasadorul Statului Israel în România și a d-nei Bareket Knafo, șefa Misiunii Economice și Comerciale israeliene în România, când a fost convenită agenda comună de lucru pentru sfârșitul acestui an și pentru anul viitor, care va cuprinde organizarea de evenimente B2B sectoriale, o misiune economică timișeană în Israel și Ziua Israel la Timișoara. „Suntem deschiși la orice inițiativă. Știm potențialul economic al județului Timiș și știm că oamenii de afaceri timișeni sunt serioși. Trebuie doar să identificăm acele domenii de interes comun. În Israel, sunt câteva domenii cu un mare potențial – agricultura, managementul apei, sănătate, cibernetică, smart cities – avem nevoie doar de inițiative din partea sectorului privat (…) Rolul Ambasadei este acela de a găsi companii din Israel interesate să facă afaceri cu România, cu județul Timiș„, a declarat la întâlnirea de la CCIAT Ambasadorul Statului Israel în România.

   Evenimentul are loc în data de 14 decembrie, ora 10.00, pe platforma Zoom a CCIAT.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *