O nouă pistă de biciclete va apărea la noapte

O nouă pistă de biciclete va apărea la noapte

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Primăria Timișoara amenjează, la noapte, o nouă pistă de biciclete. Astfel că, bicicliștii vor putea ajunge nordul orașului spre sud, pe strada Paris.

Vom face o pistă de biciclete pe strada Paris, care să ne permită să oferim bicicliștilor un traseu pe sensul de deplasare de la nord spre sud. Pe strada Sf. Ioan avem pistă de la sud spre nord, și ne-am tot strofocat să vedem cum am putea crea o pistă de biciclete și pe sensul invers. Pentru că nu vreau să mă abat de la hotărârea fără nici un fel de vehicul în centrdul istoric”, a spus marți, primarul Nicolae Robu.

Pista va fi dedicată doar bicicliștilor, vopsită și dacă va fi nevoie vor fi puși și stâlpișori de protecție. Pista va fi gata mâine dimineață. „S-au făcut ieri măsurătorile. Putem să îngustăm carosabilul. Va fi o pistă vopsită și va fi una dedicată numai bicicliștilor, și dacă va fi cazul o să delimităm și cu acele repere din plastic. Sper mâine dimineață să fie gata. Vrem să lucrăm peste noapte. Dacă reușim să facem rost de vopsea, atunci la noapte se va lucra, am dat dispoziții să se pună ideea în practică în regim turbo”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *