O nouă parcare în zona unde Nicolae Robu ar trebui să câștige alegerile cu 100%

O nouă parcare în zona unde Nicolae Robu ar trebui să câștige alegerile cu 100%

- in Administratie, Locale, Stiri
0

O nouă parcare între blocuri a finalizată în zona Soarelui. Toate garajele de aici au fost demolate anul trecut și s-au făcut 113 locuri de parcare.

Primarul transmite, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că urmează să fie planați o mulțime de copaci, amenajarea de spații verzi și amplasarea de bănci la toate intrările în blocuri.

Iată, un nou obiectiv finalizat în timpul pandemiei. El este între blocurile delimitate de străzile Sirius, Uranus, Aleea Cristalului și Sudului. Cu grijă, cu respectarea regulilor în vigoare, putem continua și-n aceste condiții grele să ne îmbunătățim condițiile de viață! Le mulțumesc concitadinilor care au înțeles că a trecut vremea garajelor și au fost cooperanți în procesul de demolare a lor și le doresc să se bucure sănătoși de noua amenajare! Menționez că urmează plantarea de copaci -o mulțime-, de jur împrejur, amenajarea spațiilor verzi și amplasarea de bănci la toate intrările în blocuri! Pentru vremurile -eu zic foarte aproape- în care vom putea din nou socializa!“, a scris Robu pe pagina de Facebook.

Zona Soarelui, zona în care locuiește edilul Timișoarei, a suferit cele mai mari modificări în bine dintre toate zonele orașului de când Nicolae Robu este primar.