O nouă misiune economică marca CCIAT. Unde sunt invitate firmele din județul Timiș

O nouă misiune economică marca CCIAT. Unde sunt invitate firmele din județul Timiș

- in Locale, Social, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București,  Biroul Economic și Comercial organizează în perioada 26 – 28 aprilie, la Salonic, Grecia, o misiune economică de vizitare a Expoziției Internaționale de Fructe și Legume Proaspete. Este vorba de expoziția Freskon.

Freskon este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic, Grecia. Produsele expuse sunt: fructe și legume, alune, condimente, produse BIO, produse agricole prelucrate, mașini de ambalare, produse plastice, dar și servicii.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://freskon.helexpo.gr

În cadrul «Hosted Buyer Program» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante. Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Costuri de organizare a misiunii economice este 238 lei (TVA inclus) pentru membri CCIAT

 Termen de înscriere este până în 10 martie.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *