O nouă misiune a caravanei medicale “Uniți sub Tricolor prin Sănătate”

O nouă misiune a caravanei medicale “Uniți sub Tricolor prin Sănătate”

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Sâmbătă, 23 iunie, între orele 12.00 – 18.00, în comuna Sălașu de Sus din judeţul Hunedoara, la căminul cultural din localitate, o echipă medicală din cadrul untății va fi prezentă în mijlocul cetăţenilor și va acorda consultații medicale cu următoarele specialităţi: cardiologie, O.R.L., ortopedie, stomatologie, pneumologie, dermatologie, oftalmologie, gastroenterologie, medicină de familie, chirurgie.

Amintim că, în anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu”  Timișoara a dat startul Caravanei medicale – “Uniţi Sub Tricolor prin Sănătate”.

De asemenea, personalul medical de la Centrul de primire urgenţe va prezenta exerciţii demonstrative de acordare a primului ajutor.  Buna organizare și reprezentare onorabilă a caravanei medicale este realizată în cooperare cu Mitropolia Banatului, cu Episcopia Ortodoxă Română a Devei și Hunedoarei, cu Primăria Comunei Sălașul de Sus și cu Primăria Timișoara.

Acțiunea de voluntariat Caravana medicală “Uniți sub Tricolor prin Sănătate”, este o premieră în România prin numărul mare de specialități medicale și prin faptul că întreg personalul este din aceeași instituție, echipa medicală fiind formată din peste 40 persoane. Acțiunea de voluntariat a luat startul în localitatea Urseni, județul Timiș duminică, 25 februarie, prima duminică din Postul Mare al Paștelui, împreună cu Arhiepiscopia Timișoarei și cu Primăria Moșnița Nouă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *