O nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare gata de start

O nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare gata de start

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Vrei să îți reînoiești garderoba pentru sezonul rece? Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 22 – 26 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri, o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare.

Cea mai mare expoziție de vestimentație aduce pe parcursul celor cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie de corp, încălțăminte, articole de marochinărie, pielărie, blănărie, articole pentru copii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri.

Notorietatea de care se bucură această manifestare este conferită de publicul timișorean vizitator care a găsit ceea ce caută: calitate, diversitate și prețuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători”, transmit reprezentanții CCIAT.

Ca un condiment bine gustat și apreciat la toate manifestările expoziționale, vizitatorii vor găsi la exterior un târg de produse tradiționale cu dulciuri de casă, produse apicole, colaci, mezeluri, conserve de casă, altele.

Programul  de vizitare este de miercuri, 22 noiembrie, până sâmbătă, 25 noiembrie, între orele 10 – 20, iar duminică, 26 noiembrie, între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.