O mână de liberali la protestul față de Guvernul PSD, la Timișoara Foto

O mână de liberali la protestul față de Guvernul PSD, la Timișoara Foto

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Prezență slabă la protestul organizat de PNL Timiș, în această seară, la Prefectură, față de Guvernul PSD – ALDE și modificările aduse Codului Fiscal. Doar puțin peste 150 de liberali, în frunte cu Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, au participat la mitingul în timpul căruia a fost citită moțiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului.

Protestul a durat doar 20 de minute, timp în care Nicolae Robu a susținut un discurs, iar la final s-a scandat “PSD, ciuma roșie” și “Hoții”. “Acest Guvern continuă să ia o serie de măsuri care destabilizează economia României. Suntem nemulțumiți de unele prevederi din noul Cod Fiscal și mă refer la faptul că prin măsurile luate bugetele locale vor scădea considerabil. Timișoara pierde pe an 33 de milioane de euro. Toate aceste reduceri de taxe și impozite trebuie făcute cu cap“, a declarat Nicolae Robu, în timpul mitingului.

Astfel de mitinguri împotriva Guvernului PSD au fost organizate, în această seară, în mai toate județele din țară de către PNL.