O femeie și un bărbat cu mandate europene de arestare prinși în vama Cenad

O femeie și un bărbat cu mandate europene de arestare prinși în vama Cenad

- in Eveniment, Locale, Stiri
0
cenad

Polițiștii de frontieră din Cenad au depistat două persoane pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare, emise de autoritățile române şi germane.

Sâmbătă, 7 octombrie, jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – jud. Timiș, s-a prezentat pe sensul de ieșire din România, un român, în vârstă de 39 de ani. “Cu ocazia formalităţilor, la controlul efectuat de către colegii noștri, s-a constatat că pe numele persoanei de sex masculin a fost emis, de către autoritățile din Germania, un mandat european de arestare pentru infracțiunea de furt. Pe numele acestuia a fost dispusă o măsură privativă de libertate pentru o perioadă de 3 ani cu închisoare“, spun reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Azi noapte, în jurul orei 01.20, tot la Cenad, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 46 de ani. “La controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră, s-a constatat că pe numele femeii a fost emis, de către autoritățile din România, un mandat european de arestare pentru infracțiuni de loviri sau alte violențe și furt, având de executat o pedeapsa privativă de libertate de 1 an si 10 luni“, mai spun reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Ambii români au fost predați unor echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *