O femeie încerca să iasă din țară cu un BMW X6 de 30.000 de euro furat din Germania

O femeie încerca să iasă din țară cu un BMW X6 de 30.000 de euro furat din Germania

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0
cenad

Poliţiştii de frontieră Cenad au depistat la controlul de frontieră o femeie care a încercat să iasă din țară cu un autoturism marca BMW X6, estimat la valoarea de aproximativ 150.000 de lei, căutat de autorităţile din Germania.

Totul s-a întâmplat luni, 17 octombrie, în jurul orei 16.30, când la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din ţară, o femeie din județul Caraș Severin, la volanul unui autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, chiar în aceeași zi, 17 octombrie. Şoferul a declarat faptul că autoturismul a fost împrumutat de la un coleg de serviciu din Germania, neavând cunoștință că este semnalat furat sau căutat de autorităţi. Drept urmare, autovehiculul (în valoare de aproximativ 30.000 de euro) a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun“, transmite Poliția de Frontieră Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *