O femeie căutată de polițiștii din Marea Britanie a fost arestată de polițiștii din Caraș Severin

O femeie căutată de polițiștii din Marea Britanie a fost arestată de polițiștii din Caraș Severin

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Două tinere în vârstă de 15, respectiv 20 de ani, sunt cercetate de polițiștii din Bocșa, fiind bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și furt. Aceștia au depistat și o femeie de 41 de ani, urmărită de autoritățile din Marea Britanie pentru infracțiuni contra proprietății.

Poliţiştii din Bocșa au fost sesizați cu privire la faptul că o vânzătoare din Doclin a fost înșelată cu suma de 200 de lei de un grup de persoane necunoscute. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că două tinere în vârstă de 15, respectiv 20 de ani, s-au deplasat la un magazin de pe raza localității Doclin și ar fi înșelat-o pe vânzătoare cu suma de 200 de lei. Ulterior, acestea au urcat într-un autoturism și ar fi părăsit locul faptei.

Urmare a acțiunilor întreprinse, polițiștii din Bocșa au reușit depistarea autoturismului pe D.J.572, între localitățile Fizeș și Berzovia. Împreună cu cele două tinere, în autoturism se mai afla un bărbat în vârstă de 46 de ani și o femeie de 41 de ani, ambii din Timișoara. Polițiștii i-au legitimat pe cei patru pasageri iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că pe numele femeii de 41 de ani a fost emis un mandat de arestare european de către autoritățile din Marea Britanie, fiind urmărită pentru infracțiuni contra proprietății.

Pe numele celor două tinere a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și furt, iar femeia urmărită a fost condusă de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara care a emis pe numele ei o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind încarcerată în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitelor.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *