O eleva din Timisoara participa la Olimpiada Internationala de Economie

O eleva din Timisoara participa la Olimpiada Internationala de Economie

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

România va fi reprezentantă la Olimpiada Internațională de Economie și de o timișoreancă. Ioana Bercea, elevă la Colegiul Național Bănățean, se numără printre cei patru tineri din România care fac parte din lotul național la competiția din Letonia.

Ioana Bercea, eleva cu care ne mândrim, pentru că duce cu onoare numele școlii noastre, peste granițe. Ea s-a calificat la olimpiada internațională de economie – International Economics Olympiad, Latvia, 2021. Ioana e hotărâtă, perseverentă și știe ce înseamnă succesul! Multe ore de muncă și dedicare pentru a reuși. Când o privești, ochii îi trădează ambiția și forța de a atinge culmile excelenței. Aristocrată în purtare și gingașă prin atitudine, Ioana e modelul elevului de elită”, a transmis Colegiul Național Bănățean.

Etapele de selecție pentru alcătuirea lotului național pentru Olimpiada Internațională de Economie au avut loc în 17 aprilie și în 22 mai. Lotul României este format din patru membri, care urmează să concureze la etapa internațională în cadrul a două probe individuale și într-o probă în echipă. Etapa internațională se va desfășura în perioada 26 iulie – 1 august. Este găzduită de Letonia și are loc online.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *