O braserie a decis să ofere mâncare gratis, în fiecare marți, medicilor de la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara

O braserie a decis să ofere mâncare gratis, în fiecare marți, medicilor de la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Rivière Brasserie este alături de toate cadrele medicale de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, care până în acest moment au reușit performanța de a vindeca cel mai mare număr de pacienți infectați cu virusul COVID-19 din țară.

Eforturile pe care le depun doctorii și asistenții, zi de zi, 24h din 24, vor putea fi cu greu răsplătite la adevărata valoare, însă considerăm că susținerea prin gesturi simple, omenești, ajută din punct de vedere moral atât la nivel individual cât și colectiv”, susţine Mihai Pegulescu, manager Rivière Brasserie.

Restaurantul Rivière Brasserie își ia angajamentul ca pentru următoarele săptămâni să livreze minim 20 de pizza, în fiecare zi de marți la ora 13:00, pentru cadrele medicale din Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

Terasa și bucătăria localului nostru sunt în continuare funcționale, de aceea ne-am gândit să folosim resursele de care dispunem pentru a aduce un minim de ajutor și recunoștință celor care salvează vieți și sunt expuși noului coronavirus.” Încurajăm toate celelalte restaurantele care nu și-au închis încă porțile să se alăture inițiativei noastre #SustinemMediciiDinTimisoara”, ateționează Pegulescu.