Nu va fi nicio alianța intre PSD cu PNL sau USR in Timis. Simonis: Alin Nica si Dominic Fritz nu performeaza in functiile pe care le ocupa

Nu va fi nicio alianța intre PSD cu PNL sau USR in Timis. Simonis: Alin Nica si Dominic Fritz nu performeaza in functiile pe care le ocupa

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

PSD nu va face alianță cu PNL sau USR la nivel local pentru că Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș și Dominic Fritz, primarul Timișoarei, sunt oameni care nu performează. O spune liderul PSD Timiș, Alfred Simonis. Social democratul mai spune că actuala conducere a CJT are blocate mai multe proiecte și că nici nu încearcă măcar să le deblocheze.

Noi nu avem cum să facem o alianță cu cei de la PNL, dar nici cu cei de la USR pentru că nu putem legitima două conduceri din punctul meu de vedere controversate ca să fii elegant. Atât Alin Nica, cât și Dominic Fritz sunt doi oameni care nu performează pe funcțiile pe care le ocupă, unul comunică mai bine, altul mai rău, însă actul managerial este unul catastrofal în ambele instituții. Asociere să ce? Să facem ce? Nu s-a realizat nimic. Nu putem să spunem astăzi că există o realizare, nu majoră, dar măcar să începi. Nu este nimic realizat sau în curs de realizare. Ba mai mult, s-a realizat contractul cu firma care executa lărgirea la patru benzi coborârea de pe autostradă, Giarmata prin Dumbrăvița și Timișoara. Sunt foarte multe proiecte care sunt blocate, iar actuala administrație județeană nu pare să încerce măcar să deblocheze”, a spus Alfred Simonis la o emisiune.

Proiectele care trec pe bandă rulată sunt la Consiliul Județean, acolo unde există o “alianță a incompetenței” între PNL și USR. Votul pentru schimbarea CA-ului de la STPT a venit pentru că acolo erau de câțiva ani liberali incompetenți și potențiali corupți. Conform lui Simonis, PSD nu trebuie să țină în funcții niște oameni incompetenți doar pentru că sunt prieteni cu Alin Nica. De asemenea, Simonis spune că dacă se cere revocarea din funcții a unor incompetenți de la USR se va întâmpla la fel.

Cele mai multe proiecte în CJ și CLT trec cu sprijinul PNL și USR, acolo unde există o alianță. Alianța incompetenței. Lui Alin Nica îi trec toate proiectele cu sprijinul USR. Este chiar aberant, chiar absurd. S-a propus revocarea CA al STPT. Acolo erau 9 sau 10 liberali, compania e în faliment. De ce trebuia noi membri CL din partea PSD să susținem niște liberali incompetenți și potențiali corupți? Acea societate este aproape de faliment, este sub management liberal de o grămadă de ani, personajele de acolo sunt extrem de controversate, insalubre unele dintre ele și cu toate astea colegii mei trebuiau să-i susțină în funcții? Sau ce-i cu prostia asta? Am spus că dacă mâine se propune revocarea unor incompetenți de la USR vom face la fel. (…). Eu PSD ca partid de opoziție nu pot să stau să țin niște incompetenți doar pentru că sunt prieteni cu Alin Nica. Pentru că se presupune că dacă s-a hotărât că liderii partidelor au hotărât că fac o coaliție la nivel național trebuie să avem și noi la nivel județean. Nu”, a mai spus Simonis în emisiunea de la o televiziune locală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *