Nu le place să poarte masca de protecție, dar stau cuminți după ora 23

Nu le place să poarte masca de protecție, dar stau cuminți după ora 23

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Tot mai multe amenzi zilnice pentru cei ce nu poartă mască de protecție în Timiș si tot mai puține pentru cei ce ies fără motiv după ora 23, din casă. Polițiștii timișeni continuă acțiunile de verificare a respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Marți, 17 noiembrie, la activităţi au participat 343 de forţe de ordine care au verificat 90 de societăți comerciale, 133 de mijloace de transport persoane, dintre care 79 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 4000 de persoane. Cei mai mulți timișeni au fost amendați pentru că nu purtau masca de protecție.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 353 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 99.500 de lei. Dintre acestea, 328 de sancțiuni contravenționale în valoare de 86.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare. Totodată au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.500 pentru nerespectarea interdicțiilor privin deplasarea/libera circulație. Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19“, transmite IPJ Timiș.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *