Nu i-a ieşit nici a doua oară! Poate a treia oară este cu noroc pentru „candidatu din Peciul”

Nu i-a ieşit nici a doua oară! Poate a treia oară este cu noroc pentru „candidatu din Peciul”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
1

Primarul din Peciu Nou nu încetează să se facă de râs pe reţelele de socializare. Deși mai tot timpul se semnează cu titulatura de inginer diplomat, nimic din ce scrie nu arată că posedă studii superioare. Dimpotrivă, inginerul Gabriel Drăgan pare un agramat de clasă mondială.

Când și-a anunțat „lansarea candidaturii” la un nou mandat, Drăgan s-a referit la el ca și „candidatu”, în loc de candidatul, iar localitatea Peciu Nou s-a transformat în viziunea sa în „Peciul Nou”.

După ce toată lumea a râs de „inteligența” „lu domnu candidatu”, Drăgan și-a editat postarea. Dar tot nu a reușit să vorbească până la capăt „româneşte”. Știm că e „grele”, mai ales că în „Peciul” a fost odată și o comunitate nemțească, iar în Sânmartinul Sârbesc şi Diniaş, satele aparţinătoare, mai sunt și acum comunităţi sârbeşti, dar ideea este că peste tot se vorbește românește. Lucru pe care „ingineru” nu-l reuşeşte.

Poate a treia oară va fi cu noroc. Dacă nu, ar putea să întrebe un elev de clasa a IV-a cum se scrie româneşte şi aşa va reuși.

1 Comment

  1. prostul satului

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *