„Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald!”. Cum poți ajuta oameni săraci din Timișoara

„Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald!”. Cum poți ajuta oameni săraci din Timișoara

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Timișoara organizează, pentru al treilea an consecutiv, o nouă ediție a campaniei de donații „Tu poți renunța?”, în luna decembrie. Astfel, timișorenii sunt încurajați să renunțe la o pătură veche sau la niște haine groase pentru a le dona celor săraci.

Poți să renunți la o pătură veche ori la niște haine groase pe care nu le mai porți tu sau cei dragi ție? O jucărie sau o ciocolată, un papuc sau o hăinuță pot aduce un zâmbet în viața unui copil! Produsele de igienă pot aduce mai aproape de normalitate viața unei familii nevoiașe sau a unui bătrân! Donează-le pentru oamenii sărmani din Timișoara”, au informat reprezentanții instituției.

Toate donațiile vor fi oferite oamenilor fără adăpost, migranților, familiilor nevoiașe, persoanelor vârstnice singure și fără ajutor.

Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încălțăminte, haine groase, jucării, alimente, produse de igienă sunt așteptați zilnic, între orele 08.00 – 16.00, pe str. Plavoșin, nr. 21, (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0356/416050.

Obiectele vestimentare nu trebuie să fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *