NU căsătoriilor între HOMOSEXUALI, la Timișoara. Cât de afectați pot fi copiii care nu sunt crescuți într-o familie tradițională

NU căsătoriilor între HOMOSEXUALI, la Timișoara. Cât de afectați pot fi copiii care nu sunt crescuți într-o familie tradițională

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0
homosexuali

Nu căsătoriilor între homosexuali și lesbiene! Cel puțin acesta a fost mesajul pe care mai mulți medici, profesori universitari, și nu numai, au încercat să-l transmită, astăzi, la Timișoara, în cadrul unei conferințe organizate la sediul Academiei Române de “Coaliția pentru Familie”.

Vă reamintim că se dorește revizuirea articolului 48 din Constituția României. În acest sens a fost propus un proiect de modificare a Constituției care definește căsătoria, în sensul precizării explicite că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, nu între soți, așa cum este acum.

Doar în primele două luni ale acestui an, în județul Timiș au fost strânse deja peste 100.000 de semnături, fiind necesare 500.000 pentru schimbarea Constituției.

“Potrivit învățăturii Sfintei Scripturi și a principiilor moralei creștine, familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie, este relația interumană ce asigură mediul propice nașterii, creșterii și educației generațiilor viitoare. Familia este locul în care valorile și tradițiile societății sunt transferate copiilor, iar tradițiile și valorile românești au, la baza lor, familia întemeiată pe căsătoria între un bărbat și o femeie”, a precizat Claudia Albulescu, președintele Coaliției pentru Familie, Comitetul de implementare local Timiș.

Printre cei care au participat la evenimentul de astăzi s-au numărat și mai mulți medici timișoreni, care au atras atenția asupra faptului că un copil se poate dezvolta armonios doar dacă este crescut de o familie formată din mama și tata, nu mama și mama sau tata și tata.

“Trebuie păstrată familia tradițională pe care o cunoaștem cu toții, în care am crescut. Consider că acest climat al familiei e cel mai firesc în dezvoltarea unui copil. Există studii care au demonstrat faptul că un copil crește cel mai armonios într-o familie formată din mama și tata”, a conchis Violeta Radosav, medic sexolog din Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *