Noul stadion al Timisoarei, foarte aproape de a obtine ultimul aviz

Noul stadion al Timisoarei, foarte aproape de a obtine ultimul aviz

Noul stadion al Timișoarei, un proiect despre care se vorbește de ani întregi, este foarte aproape de a obține ultimul aviz de la București.

Promisiunea premierului Marcel Ciolacu, făcută la Timișoara în urmă cu o lună și jumătate, că în orașul nostru se va construi un nou stadion, este tot mai aproape de fi dusă la bun sfârșit. Săptămâna viitoare, indicatorii tehnico-economici urmează să fie aprobați în ședința CTE de la Ministerul Dezvoltării, dacă documentele trimise de Consiliul Județean Timiș sunt complete, iar mai apoi Guvernul va da cele două hotărâri, cea de demolare, iar mai apoi de alocare a fondurilor necesare construirii noului stadion Dan Păltinișanu. Voi face toate diligențele necesare pentru a mă asigura că cele două hotărâri ale Guvernului vor fi emise în cel mai scurt timp posibil. Am mai spus-o și repet: în Banat, vorba-i vorbă! Nu mai pierdem timpul, facem stadion la Timișoara!“, spune deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis.

Noua arenă va avea o capacitate de aproximativ 30.000 de persoane. Stadionul va fi realizat cu bani de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții, în locul vechii arene „Dan Păltinișanu”.

 

1 Comment

  1. Sa dea Dumnezeu…dar nu mai am incredere in mitici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *