Noul șef PP-DD Timiș, Petru Juravle explodează: “Cei ce au plecat la PSD sunt de o imaturitate fantastică”. Cum îl desființează pe predecesorul său

Noul șef PP-DD Timiș, Petru Juravle explodează: “Cei ce au plecat la PSD sunt de o imaturitate fantastică”. Cum îl desființează pe predecesorul său

- in Politica
0

Consilier județean independent și șef interimar al PP-DD Timiș este paradoxul în care trăiește de câteva zile consilierul județean Petru Juravle. Actualul lider al PP-DD Timiș a fost exclus de conducerea centrală pentru că se auzise că va pleca din PP-DD. Juravle s-a dus glonț la CJT și și-a depus cererea de a deveni consilier județean independent. Acum Simona Man și-a reparat greșeala și l-a numit șef interimar.

Noul președinte PP-DD Timiș că cel mai tare este dezamăgit de consilierii județeni ce au trecut de la PP-DD la PSD. Este vorba despre Florian Zanfir ce deține și funcția de vicepreședinte la CJ Timiș și Teodor Crișan.

“Dezamăgirea cea mai serioasă este față de cei ce au plecat din PP-DD la PSD. Nu am ce să reproșez PSD și nici domnului Bojin. Ei au făcut exact ceea ce ar fi trebuit să facă. Acești oameni au fost însă de o imaturitate fantastică. Nu au înțeles că mandatele nu erau a lor”, ne-a declarat Petru Juravle, liderul PP-DD Timiș.

Toți consilierii locali de Timișoara și aleșii județeni PP-DD de Timiș au renunțat la partid și au ales să plece la PSD, PNL sau să devină independenți. Juravle a ratat dezertarea comună pentru că era plecat în concediu în Grecia.

„Cum să nu fi dezamăgit de cel pe care l-am votat vicepreședinte. Cu votul meu cu mâna mea i-am ridicat mâna și i-am spus «vreau să nu dezamăgești pe nimeni că mă dezamăgești și pe mine și îmi e rușine și mie cu tine». Cu Zanfir am avut o discuție clară înainte de a pleca în concediu și i-am spus să nu se grăbească. I-am spus că până atunci a făcut tot posibilul să se situeze bine. Și-a, dorit, s-a plâns, s-a rugat la București  să îl pună președinte interimar. L-am rugat să nu dezamăgească. Pentru mine nu a fost o dezamăgire, mă așteptam. Un om care nu are poziția verticală e interesat clar să vadă cum este să privești la televizor din funcția de vicepreședinte. Zanfir a fost în PP-DD domnul Zanfir, domnul secretar și apoi domnul președinte. Acum este domnul doar membru de partid la PSD și atât va rămâne”, ne-a mai spus consilierul județean Petru Juravle, președintele PP-DD Timiș.

 

 

 

 

surs FOTO: pressalert.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *