Noul PSD Timis da de pamant cu tradatorii si traseistii! Cei doi Alini din PNL sfatuiti sa nu mai alerge dupa tot balastrul politic

Noul PSD Timis da de pamant cu tradatorii si traseistii! Cei doi Alini din PNL sfatuiti sa nu mai alerge dupa tot balastrul politic

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

PSD Timiș anunța că  va avea toleranță zero față de traseiști și trădători. Anunțul vine după ce PNL a reușit sa convingă încă un primar PSD-ist din Timiș să devină liberal. Este vorba despre Ioan Lihoni, edilul PSD de la Bethausen. Un alt primar PSD, Claudiu Coman de la Sânandrei a fost și el convins să treacă la PNL, la începutul pandemiei.

Politica de racolări dusă de PNL în județ este dovada vie că disperarea de a capitaliza voturi e mare, la fel de mare ca panica legată de viteza cu care coboară galben-albaștrii în sondaje. Compromisul politic făcut sub stresul pierderii puterii este o pată imensă pe obrazul șefilor liberali care au defilat ani de zile atât cu sloganul că promovează meritocrația, cât și cu cel în care se poziționează pe viață și pe moarte anti PSD. Ori fix acum arată că au mințit lumea cu nerușinare, după ce apar concret dovezi că înregimentează cu arme și bagaje primari alb-roșii care dezertează. Iar echipa de șoc a celor doi Alini – Nica și Popoviciu – pune presiune pe primari PSD din tot județul.

Protejați de binecuvântarea lui Nicolae Robu, cei doi negociatori adună tot balastrul politic care poate să le întărească obținerea de voturi pentru Consiliul Județean Timiș“, spune PSD Timiș.

Social-democrații vorbesc și despre schimbarea majoră pe care au adus-o vremurile la PSD Timiș

Vremurile noi au adus o schimbare majoră la PSD Timiș: principii care dacă sunt spuse, trebuie respectate. Așa că declarăm cu tărie că indiferent de consecințe, indiferent că vom pierde voturi, indiferent că vom pierde procente electorale, nu vom mai accepta compromisuri. Nu vom mai accepta traseiști, nu vom mai tolera candidați care să schimbe culorile și sigla după cum bate vântul guvernării.

Suntem o echipă de oameni tineri, punem preț pe cuvânt, respectăm maturitatea celor care au istorie în partid, dar e timpul să facem lucrurile după alte principii și să dovedim că politica de astăzi se face diferit. Schimbarea începe cu noi și prima regulă după care ne ghidăm este că nu negociem cu trădătorii. Pentru că oricine trădează azi, va trăda și mâine. Așa că stop traseiștilor! Stop trădătorilor!”, se mai arată în comunicatul de presa semnat “Echipa noului PSD Timiș”.

Sursa foto: Facebook