Noul ministru al Transporturilor: Pana la sfarsitul anului dam drumul la circulatie pe lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva

Noul ministru al Transporturilor: Pana la sfarsitul anului dam drumul la circulatie pe lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva

- in Locale, Slider, Social, Stiri, Utile
0

Vești bune aduse de noul ministru al Transporturilor. Lucian Bode a anunțat că lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva va fi deschis până la sfârșitul acestui an.

Astăzi vă spun foarte clar, pe Autostrada Lugoj-Deva, lotul 3 – 21,1 kilometri, putem discuta de anul 2019 ca o certitudine, în condițiile în care finalizăm expertiza pe poduri, se finalizează lucrările la podul peste Mureș și putem să discutăm de darea în trafic a celor 21 de kilometri de autostradă, împreună cu nodul Holdea, astfel încât românii să poată circula pe autostradă de la Sibiu la Nădlac în anul 2019”, a declarat Lucian Bode, la Digi24.

Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva are o lungime de 21 de kilometri, pentru care statul a reziliat contractul cu constructorul spaniol care realizase lucrarea în proporție de 99%. Lotul are probleme, fiind constatate fisuri.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *